POS Hardware

Subcategorii

Comparare Produse (0)
Afişare 1 - 16 din 20 (2 pagini)
NCR 7197 Imprimanta bon

NCR

RON 0,00

Imprimanta de bonuri  termică NCR 7197  este foarte rapidă  si  mai presus de toate, de încredere, viata lunga de utilizareImprimantă bon, termică 80 mm52 linii pe secundăInterfață duo RS 232, USBEchipat cu o lamă rotativăControlul sertarului Acest produs este folo..

Colormetrics POS All-in One

Colormetrics

RON 0,00

Sistemul POS P2300, un POS  cu performanțe de top! Credem că cine face performanță la 200% în fiecare zi ar trebui să se aștepte la fel și la sistemul POS.Sistemul POS All-in One  a fost conceput pentru toți din retail și ospitalitate, care acordă importanță unui design sofisticat și u..

Datalogic 2200VS Omnidirectional 1D

Datalogic

RON 0,00

Magellan 2200VS este special conceput pentru mediul de vânzare cu amănuntul exigent și îndeplinește toate așteptările cerințelor unui minimarket de piață.Scaner laser performant cu optica rasterScanări de coduri de bare extrem de preciseColectare rapidă de date la 200 scanări / sec.Interfață program..

Datalogic Magellan 1100i

Datalogic

RON 0,00

Cu Magellan 1100i  obțineți un scaner omnidirecțional, on-counter, care impresionează clienții.Citește fiabil coduri 1D și 2D, precum și imagini.Scaner de prezentare omnidirecționalProcesor rapid și rate de scanare ridicateTehnologia Green SpotPoate citi de pe telefonul mobil, laptop sau PDAInt..

Datalogic QuickScan QD2100

Datalogic

RON 0,00

Datalogic QuickScan QD2100 este un scaner versatil de coduri de bare care acceptă coduri de bare 1D.Scanerul are un design elegant, ușor și robust și oferă caracteristici pentru o utilizare confortabilă de zi cu zi. Scanner de coduri de bare 1DRezistență la căderi până la 1,5 metriRezistență ..

Datalogic QuickScan QD2430 2D

Datalogic

RON 0,00

Datalogic QuickScan QD2430 este un scaner versatil de coduri de bare care acceptă coduri de bare 1D și 2D. Codurile de bare de pe ecrane pot fi, de asemenea, citite.Scanerul are un design elegant, ușor și robust și oferă caracteristici pentru o utilizare confortabilă de zi cu zi.  Scann..

ELO 1519L Touchscreen Capacitive

RON 0,00

Elo Touch Solutions este unul dintre liderii pieței mondiale în domeniul tehnologiei tactile.Monitorul  Elo 1519L de 15,6 inch, cu ecran lat, este construit pentru a rezista rigorilor utilizării publice continue cu un design robust pentru atingere.1519L este potrivit pentru corporații, punct de..

ELO 1729L Openframe Touchmonitor

Elo

RON 0,00

ELO TouchSystems are, de asemenea, un nume bun în industria jocurilor de noroc, în acest segment precizia mare  și fiabilitatea sunt foarte importante aspecte.De aceea, pentru acest tip de ecran tactil, Elo folosește sistemul lui IntelliTouch extrem de bine revizuit.Open frame touchscreenMontar..

Epson TM-T70 Imprimant POS

Epson

RON 0,00

TM-T70 este prima imprimantă POS cu toate controalele orientate în față.Această imprimantă are o calitate și fiabilitate ridicatăText avansat, grafică, Imprimare cu coduri de bareFoaie de hârtie față, rulouri de hârtieUsor de acces usorAcest produs este folosit și este în stare perfec..

Epson TM88IV Imprimanta POS

Epson

RON 0,00

TM-T88IV reprezintă o adevărată descoperire în dezvoltarea imprimantelor POS, iar rezultatele sunt foarte bune pentru bugetul dvs. și pentru mediu. Aceasta este o imprimantă POS extrem de fiabilă și ușor de utilizatInterfata RS232 standardAlimentator 24V inclusControl sertar de baniCablu RS232..

Epson TM88V Imprimanta POS

Epson

RON 0,00

TM-T88V reprezintă o adevărată descoperire în dezvoltarea imprimantelor POS, iar rezultatele sunt foarte bune pentru bugetul dvs. și pentru mediu.Aceasta este o imprimantă POS extrem de fiabilă și ușor de utilizat. Interfata dubla RS232 / USBAlimentator 24V inclusControl sertar de baniCablu ..

FEC AerMonitor AM-1012 touchscreen

FEC

RON 0,00

FEC oferă o gama larga de monitoare tactile pentru sisteme POS.Designul are o carcasă sigilată, care evită praful, lichidul și obiectele străine care intră în sistem reducând timpul de oprire și cresc ciclul de viață al monitorului cu ecran tactil. Fec AerMonitor AM-1012 este un monitor subțire..

Hewlett Packard ap5000 POS All in One

Hewlett-Packard

RON 0,00

Sistemul HP Ap5000 All-in-One Point of Sale este conceput pentru a elimina convingerile din crearea unei soluții hardware punctuale de vânzare și pentru a satisface cerințele de spațiu și performanță ale comercianților cu amănuntul de toate dimensiunile. Rugat pentru vânzare cu amănuntul, dar de..

Magellan 9400 2D Scanner

Datalogic

RON 0,00

Scanerul in-tisghea Magellan 9400i de la Datalogic se deosebeste  prin concepția sa de carcasă dovedită și cu o puternică tehnologie imagistică 2D.Ca rezultat, scanează rapid și în mod fiabil produsul din orice unghi de scannare, asigurând un randament ridicat la finalizare tranzactiei.Scaner d..

Magellan 9400 cu Mettler Toledo Cantar

Datalogic

RON 0,00

Scanerul in-tisghea Magellan 9400i de la Datalogic se deosebeste  prin concepția sa de carcasă dovedită și cu o puternică tehnologie imagistică 2D.Ca rezultat, scanează rapid și în mod fiabil produsul din orice unghi de scannare, asigurând un randament ridicat la finalizare tranzactiei.Cantar M..

MC 3190 Mobile Terminal

Motorola

RON 0,00

MC3190 se bazează pe un design robust și portabil industrial de înaltă performanță, cu un motor cititor 2D avansat, de înaltă eficiență, pentru rate de citire mai rapide și cu un randament mai mare.În funcție de nevoile dvs., computerul este echipat cu un laser 1Dun scaner sau o imagine 2D, astfel î..

Afişare 1 - 16 din 20 (2 pagini)